Privat tegneundervisning

Privat tegneundervisning

900,00 DKK

Eksklusiv tegneundervisning kun til dig

Få en unik privat tegneundervisningstime i Kasper Købkes tegneteknikker og/eller blive undervist i konkrete tegneteknikker ud fra dine egne ønsker.

En privat tegneundervisningstime kan planlægges for børn, unge og voksne i alle aldre – og vil blive planlagt specifikt i samarbejde med Købke selv.

Prisen er per person for 60 minutters privat tegneundervisning, der foregår i København eller Holbæk (uden for disse byer aftales nærmere med Købke).

Kontakt gerne Købke hvis du har nogle spørgsmål angående privat tegneundervisning – enten direkte på kasper@drawingsbykobke.com eller via formularen nedenfor.

Få privat tegneundervisning af Kasper Købke, der planlægges individuelt efter dine ønsker.

Skriv direkte til Kasper for at planlægge din personlige tegneundervisning.

Købke har gennem de sidste 12 år undervist både børn og voksne, så han har stor erfaring i at planlægge individuelle forløb til alle aldersgrupper.

“Kasper er en underviser der både stiller skarpt på mig som elev – og på tegneteknikken. Hans nærvær og evne til at formidle er enestående, minutter bliver hurtigt til timer og streger til tegninger. Kasper kan (også) kunsten at undervise, og så er han fuldstændigt nærværende og opmærksom på, hvor jeg som elev er på vej hen.”. – Maria Therese Keller, 57 år

900 kr. pr. time (60 minutter) pr. person. Foregår tegneundervisningen hos jer er det minimum 2 timer pr. gang.

Lignende produkter

error:
Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.