Tegneweekend for 11-14 årige - med Kasper Købke

Tegneweekend - 12.-13. juni 2021 i Allerød - 11-14 årige

Fra 700,00 DKK

KENDER DU ET TEGNETOSSET BARN?

Så er det denne tegneweekend i Allerød dit barn skal deltage i – for her lærer man de sejeste tegnetricks og tegneteknikker af den prisbelønnede tegner og billedkunstner Kasper Købke.

Tidspunkt: 12. – 13. juni 2021 (lørdag-søndag kl. 10-15)

Kasper har mere end 12 års erfaring i at undervise børn, unge og voksne i alle aldre, og på alle tegneniveauer, så uanset om man er øvede eller lige er begyndt at tegne, så vil man få konkrete tricks med sig hjem, som man straks kan tage i brug.

”I selskab med Kasper får man et indblik i tegnekunstens fantastiske verden. Med sit engagement, faglighed, humør, pædagogiske og tålmodige sans formår han, at fange drenge med krudt bagi og udfordre de kreative piger, så alle kommer derfra med en tændt tegnegnist og med en rygsæk fuld af ideer og viden om tegnekunsten.” – Camilla – Folkeskolelærer, Hyllinge Skole

Pris: 1.950 kr. (engangsbeløb) – eller 3 rater af 700 kr.

I fald tegneworkshoppen aflyses som følge af COVID-19, tilbagebetales det fulde deltagerbeløb

Læs mere nedenfor…

Ryd

Kasper er ufatteligt dygtig, ikke kun på det faglige, men også på det menneskelige, hvor han på en virkelig god måde kan få alle til at forstå, hvordan man bruger tegneteknikkerne på egen hånd. Kasper er en dygtig kunstner og underviser, som jeg kun kan anbefale hvis man vil lære at tegne.”
– Jeanette Munch Thomsen – tidligere deltager på Kasper Købkes tegnekursus

Tegneweekend med Kasper Købke - d. 27.-28. februar 2021

Tegneweekend til dit tegnetosset barn

Med udgangspunkt i Kaspers egne grundlæggende tegneteknikker vil han sørge for, at dit barn får sjove og brugbare tegnetricks og tegnelege med sig hjem. – og uanset hvilken stilart dit barn kan lide at tegne, så vil hun/han kunne anvende Kaspers tegneteknikker på sine egne tegninger.

Kasper tegner hyper-realistiske værker med sine tegneblyanter, og deltager dit barn i denne tegneweekend vil hun/han lære tegneteknikker indenfor Perspektivtegning, Billedkomposition, Formgivning & Skyggelægning og Stoflighed (fotorealisme). Det er alle teknikker som Kasper anvender dagligt i sine egne værker.

Kasper glæder sig meget til at lære sine tegnetricks fra sig, så hvis dit barn eller ét du kender heller ikke kan slippe tegneblyanten, så må de absolut ikke gå glip af denne tegneweekend. Den bliver både lærerig, sjov og tegneintenst (ja, det ord findes 😉 )

Der vil være det tegnegrej tilstede i tegneweekenden, som deltagerne har brug for, men man er selvfølgelig også velkommen til at medbringe sit eget tegnegrej.

 

Undervisningsdatoer
D. 12. og 13. juni 2021 (lørdag og søndag)
kl. 10-15

 

Undervisningssted
Allerød Privatskole
Sortemosevej 15, 3450 Allerød

 

Pris pr. deltager
Kr. 1.950,- (engangsbeløb) eller 3 rater á kr. 700,-
– Inklusiv materialer.

Der er kun plads til 15 børn på hvert hold, så tøv ikke med at tilmelde jer, hvis du tænker, at det er lige noget for dit barn.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Kasper direkte på kasper@drawingsbykobke.com

Tegneweekend med Kasper Købke - 27.-28. februar 2021

I selskab med Kasper får man et indblik i tegnekunstens fantastiske verden. Med sit engagement, faglighed, humør, pædagogiske og tålmodige sans formår han, at fange drenge med krudt bagi og udfordre de kreative piger, så alle kommer derfra med en tændt tegnegnist og med en rygsæk fuld af ideer og viden om tegnekunsten. Kasper arbejder bredt – både med teori om billedopbygning og tegneteknikker, men også små hurtige øvelser som, giver blod på tanden og alle får en følelse af lyst til at tegne videre og mærker at de rykker sig. – Camilla – Folkeskolelærer, Hyllinge Skole

Betalingsform

,

error:
Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.