Lær at tegne med Kasper Købke️ - tegneundervisning & tegneteknikker

Få særtilbud og vær først med det nyeste fra Kasper Købkes tegneværksted

Lær at tegne

For alle aldre - uanset tegneniveau

LÆR AT TEGNE MED KASPER KØBKE

TILMELDING ER ÅBEN TIL DE POPULÆRE SOMMERTEGNESKOLER 2024 – UDSOLGT DE SIDSTE 4 ÅR I HELE LANDET

 

Kasper Købke tilbyder eksklusivt tegnekursus til alle aldre, så du kan lære alle Købkes tegneteknikker som han selv anvender hver dag i sine hyper-realistiske kunsttegninger.

Købke har gennem 14 år undervist mere end 10.000 børn, unge og voksne i alle aldre – og på alle tegneniveauer – så han har stor erfaring i at planlægge individuelle forløb til alle aldersgrupper – både til grupper og enkeltpersoner.

Købke tilbyder både privat eneundervisning, intense weekendkurser, tegneworkshops og SommerTegneSkoler – og skulle du være interesseret i Købkes tegnetricks på din skole, arbejdsplads, forening eller et fjerde sted, så tilrettelægger Købke også tegneforløb og tegneevents specifikt til dine ønsker

“Kasper er en underviser der både stiller skarpt på mig som elev – og på tegneteknikken. Hans nærvær og evne til at formidle er enestående, minutter bliver hurtigt til timer og streger til tegninger. Kasper kan (også) kunsten at undervise, og så er han fuldstændigt nærværende og opmærksom på, hvor jeg som elev er på vej hen.”
— Maria Therese Keller, 57 år

Scroll to Top

Søg blandt vores produkter nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.