SommerTegneSkole med Kasper Købke ✍️ tag på tegnekursus

SommerTegneSkoler

Lær at tegne på Kasper Købkes SommerTegneSkoler

Lær at tegne på Kasper Købkes populære SommerTegneSkoler.

Kasper Købke tilbyder den sejeste, sjoveste og mest lærerige tegneundervisning til alle børn på sine SommerTegneSkoler.

Købke havde fuldt booket på sine 5 SommerTegneSkoler i både 2020 og 2021, så tøv ikke med at melde dig til, når tilmeldingen åbner, hvis du vil sikre dig en plads på SommerTegneSkolen i 2022.

Købke har gennem de sidste 13 år undervist børn og unge. Så han har stor erfaring i at planlægge SommerTegneSkoler og tegnekurser med målrettet tegneforløb, der sikrer at alle uanset tegneniveau får det optimale ud af hans SommerTegneSkoler. Både hvad angår brugbare tegneteknikker, nye tegnevenner, store smil og store grin.

Flere af børnene deltager år efter år på Købkes SommerTegneSkole. Så kender du et tegnetosset barn i alderen 8-12 år, er det bestemt værd, at kigge nærmere på de forskellige tegnekurser rundt i landet.

Tilmelding til SommerTegneSkoler 2022

Tilmeldingen åbner mandag d. 25. oktober 2021, hvor du så kan sikre dig en plads til sommeren 2022 – og i år afholdes SommerTegneSkolen både i Aarhus, Odense, København og Holbæk.

De tidligere år er flere af pladserne røget hurtigt, så hvis du vil være sikker på, at komme med på SommerTegneSkolen til næste år, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, for så vil du få mulighed for at tilmelde dig SommerTegneSkolen før d. 25. oktober.

Har du nogle spørgsmål hertil er du velkommen til at sende Kasper en mail på kasper@drawingsbykobke.com eller via kontaktformularen.

SommerTegneSkole med Kasper Købke - tegnekurser for børn
error:
Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.