Foredrag - Kasper Købke

Foredrag

"... Kasper Købke er en super levende og nærværende foredragsholder..."

Carsten Holvad, forstander på Rude Strand Højskole

5.000 timer i streg med H.C. Andersen

I dette intense foredrag vil du komme helt ind bag kunstneren Kasper Købkes prisbelønnede H.C. Andersen-bog, der indeholder meget mere end blot H.C. Andersen-tegninger.

Købke har modtaget H.C. Andersen Prisen 2017 og Klods-Hans Prisen 2016 for hans H.C. Andersen eventyrbog, hvor han har inkorporeret omkring 1.000 referencer til bl.a. H.C. Andersens liv, virke og samtid, gennem sine i alt 67 minutiøse tegninger.

Henover 5.000 tegnetimer på kun 13 måneder har Købke skabt en eventyrbog, der henvender sig både til børn, voksne og eksperter.

Købke er gennem hele bogen tro mod H.C. Andersens fantastiske eventyr – så uanset alder vil du altid kunne opdage en ny detalje eller en ny biografisk reference i Købkes tegninger.

H.C. Andersen eventyrbog

“Vi havde booket Kasper Købke til et foredrag om hans H.C. Andersen-værker i sommeren 2022 på Nyborg Strands sommerkursus, der hvert år gæstes af ca. 100 deltagere.

Vi fik LANGT mere, end vi havde forventet – foruden virkelig fascinerende fortolkninger af H.C. Andersens liv og eventyr, som i den grad rammer vores nutid – fik vi også et unikt indblik i en meget speciel skabelsesproces.

Det er sjældent, at kunstnere så generøst og velvilligt deler ud af, hvordan deres kunst bliver til. Kasper Købkes foredrag er fuldt af liv og skønhed – og alle var meget begejstrede.”

Nanna Holm, leder - Nyborg Strands sommerkursus

Filmet hver en time

Et unikt indblik

Købke har filmet hver en tegnetime henover de 13 måneder, så på en og samme tid vil du få et helt unikt indblik i skabelsen af den verdensberømte digters eventyr gennem Købkes blyant, samtidig med, at du på tætteste hold vil opleve det fysiske forfald, og det ekstreme afsavn til omverdenen som Købke gennemgik.

Det til trods påstår Købke den dag i dag, at han hele vejen igennem var 100 % mentalt til stede i sine H.C. Andersen-tegninger – men kan det nu helt passe?

Hvis du ønsker at finde ud af det på allernærmeste hold, så er du velkommen til at kontakte Købke for nærmere information om priser og booking på kasper@kasperkobke.com eller på telefon +45 5123 9825.

“Kasper Købke er en super levende og nærværende foredragsholder, som med både humor og engagement drager tilhørerne ind i sit fascinerende univers. Man går glad hjem, fordi man en stund fik lov at være gæst i en eventyrlig verden.”
- Sten Hartung, Sognepræst - Lumsås kirke

Få din helt egen H.C. Andersen-tegning i Limited Edition

 – originalt signeret og nummereret af Kasper Købke.

Hvert værk er i et begrænset oplag på 50 stk. – og lige nu er der frigivet 9 værker af Kasper Købkes ialt  67 minutiøse, håndtegnet og prisbelønnet eventyrtegninger.

Så tag et kig allerede i dag, mens der stadig er flere tilbage af dit yndlingsværk.

Foredrag med Kasper Købke

Danmarkshistorien, set gennem en tegneblyant

I dette historiske og tempofyldte foredrag vil Kasper Købke tage jer med ind i vores allesammens danmarkshistorie gennem de sidste 12.000 år, set gennem hans detaljerede blyantsstreg.

Publikum vil komme helt tæt på de detaljerede værker, og derved helt tæt på vores fælles historie, med både sjove, fantastiske, livsbekræftende, hovedrystende, grumme, ondskabsfulde, uforståelige og morderiske fortællinger.

Alle fortællingerne finder du i Kaspers 6 historiske værker, der samlet set udgør et stort udsmykningsværk han har skabt til et kultur- og idrætshus.

Publikum vil også komme med helt ind i tegneværkstedet, hvor de får et konkret indblik i research- og skabelsesprocessen af de 6 historiske værker.

Carsten Holvad, forstander på Rude Strand Højskole

error:
Scroll til toppen

Book eller stil yderligere spørgsmål til Kasper Købkes foredrag

Søg blandt vores produkter nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.