Tegnelege ved spisebordet - Kasper Købke

Få særtilbud og vær først med det nyeste fra Kasper Købkes tegneværksted

Tegnelege ved spisebordet

10 sjove tegnelege til hele familien

Tegnesjov med Kasper Købke

10 sjove tegnelege til hele familien

Prøv de super sjove tegnelege sammen med hele familien – tegnevennerne Harald, Eivind, Siri og Villads havde i hvert fald svært ved, at lægge blyanterne fra sig da de tegnede med Kasper.

Se selv hvad det endte ud med for de fire tegnevenner – og ja også for Kasper.

Videoer

10 Sjove Tegnelege

Krusedulletegning

En super sjov tegneleg, hvor hele familien kan være med.

Jeres kruseduller bliver til fantasifulde dyr, ting, personer, urealistiske væsener osv. – og I tegner ikke kun på jeres egen tegning, men på alles tegninger. Så jeres fantasi bliver stærkt inspireret af alle de andre kreative tegninger.

Sæt endnu mere skub i fantasien ved at sætte tegnelegen på tid – det gjorde Harald, Eivind og jeg, og prøv at se hvad det endte med.

Lad blyanten fortsætte historien...

En fantastisk uforudsigelig tegneleg

Denne tegneleg ved du aldrig hvor ender – og det er det, der gør den så fantastisk for alle aldre.

Vi starter samme sted; med at Kasper fortæller jer en spændende, og måske lidt nervepirrende, historie om Freja og Rasmus. Men derfra tager I over; med jeres tegneblyant i hånden fortsætter I jeres historie om Freja og Rasmus.

Tegnedrengene Harald og Eivind endte med vidt forskellige historier, og det vil I uden tvivl også gøre. Hør historien, og se hvilke eventyr Freja og Rasmus kom ud på.

Kongens efterfølger

En virkelig sjov tegneleg, hvor man får skærpet sin koncentration – og hvor tungen skal holdes lige i munden.

Tegnevennerne Siri og Villads tegner fokuseret hver eneste streg, men uden at de aner hvad det fører til – de følger blot Kaspers tegneanvisninger, der til tider på ingen måde giver mening – for hvad skal det dog blive til?

Find selv ud af i tegnevideoen om det lykkes for Siri og Villads, at komme i nærheden af Kaspers tegning.

Helt rundt på gulvet

En overraskende tegneleg, hvor det hele vendes på hovedet.
Du tror, at du skal tegne på én måde, men lige pludselig hopper og danser dine blyanter rundt på papiret, og er ikke til at styre.

Så din endelige tegning får et noget andet udtryk end du havde forventet – Meeen det gør absolut ikke noget, for man kan ikke lade vær med at grine sig hele vejen igennem – og det kunne tegnevennerne Siri og Villads absolut heller ikke lade vær med.

Når terningen ruller

Elsker du at tegne – og elsker du at spille spil? – så er dette det perfekte tegnelegsspil.

Og selvom man skulle være den yngste rundt om spisebordet, så er det absolut ingen hindring for at ende øverst på sejrsskamlen.

Tegnedrengene Harald og Eivind havde i hvert fald ingen problemer med at ”banke” Kasper.

Hent reglerne for ‘Når terningen ruller …’

Rasmus modsat

En virkelig skæg tegneleg, hvor du har styr på det hele – tror du – men nej.

Lige pludseligt ligger blyanten ikke så sikkert i hånden, og tungen kører rundt i munden.

Om du er familiens yngste eller ældste, så har du lige let og lige svært ved denne tungevridende grinagtige tegneleg – også tegnevennerne Siri og Villads får i den grad grinet og vredet sig gennem deres tegning.

Tegn & Gæt

Er du vild med at vinde, god til at gætte og elsker at tegne – Så er dette bestemt tegnelegen for dig.

Du vil krumme tæer over tegnevennerne Siri, Villads og Kasper – for de gætter på livets løs, og nogle gange er de virkelig gode, og andre gange er det ikke til at fatte, at de ikke kan gætte det.

Men sådan er det i denne tegneleg; nogle gange er det mest åbenlyse svært at få øje på. Mens andre gange så er det mest umulige gættet på 2 sekunder – så når du tror, at du er lige ved at vinde, så bliver du overhalet indenom. Så er du klar til denne nervepirrende tegneleg?

Roterende Tegning

En virkelig sjov og speed-tegnene tegneleg, hvor tegningen kører rundt og rundt og rundt blandt deltagerne.

Og jeres værker ender på ingen måde med at se ud som I troede fra starten – og endelig; hvordan skal de dog hænges op? 

Lyder det forvirrende? – en smule.
Er det sjovt? – JA!, i den grad – Harald, Eivind og Kasper kunne i hvert fald ikke lade vær med at grine igen og igen og igen …

Copy cat

I denne sjove tegneleg skal I tegne det samme. Men det er ikke sådan lige til, for du kan ikke se hvad de andre tegner.

Nogle af de ting du skal tegne giver mening, mens andre ingen mening giver – men uanset hvad så skal du tegne alt det de andre foreslår.

Så I tegner det samme, men det ender med at være meget forskellige tegninger. Se bare hvordan det endte med Harald og Eivinds tegninger .

Tegn derudaf

I denne kontant foranderlige tegneleg, er det ikke til at vide hvad dine blyantstreger finder på – og det gør det bestemt ikke lettere at finde ud af, når de andres blyantsstreger lige pludseligt også blander sig.

Så hvad mon din og de andres tegninger kommer til at forestille i sidste ende? – ja, det er simpelthen ikke til at vide – men at du ikke kan lade være med at tegne derudaf hele vejen igennem, det er sikkert og vist.

Så grib din tegneblyant, og stolt trygt på, at den fører dig sikkert ud af den uvisse, overraskende og sjoveste tegnevej.

Kunne du tænke dig at tegne sammen med Kasper?

Så har du flere muligheder for det – enten på Kaspers SommerTegneSkoler, ved privat tegneundervisning eller sammen med din skoleklasse.

Scroll to Top

Søg blandt vores produkter nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.