Originalværker - Kasper Købke

Få særtilbud og vær først med det nyeste fra Kasper Købkes tegneværksted

Originale værker

Håndtegnede Historiske & personlige hyper-realistiske værker af Kasper Købke

Prisbelønnede håndtegnede

Originale værker

Håndtegnet historisk originalværk

INSIDE

Vestre Fængsel, København

476 x 100 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

“… Værket ,jeg håber ingen kommer til at se i virkeligheden! – Og hvis de gør, så bliver det forhåbentlig kun den ene gang i livet”

‘Inside’ er det historiske værk om Vestre Fængsels historie fra dets indvielse i 1895 og frem til i dag, fortalt gennem Købkes tegneblyant.

Værket indeholder flere tusinde direkte og indirekte historiske referencer om fængslets 128 års historie, som Danmarks største fængsel.

I researchfasen brugte Købkes mange, mange timer inde ”bag murene”, hvor han var rundt på alle cellegangene, alle fløje, afdelinger, områder og alt derimellem. Han har snakket med fængselsbetjente, ledere, indsatte, museumsfolk og mange flere, og har dykket ned i adskillige bøger og optegnelser om Vestre Fængsel og Københavns Fængsler, og fængselsvæsenet generelt.

Som en fængselsbetjent, der har været der i 42 år, sagde, så har han aldrig tidligere oplevet at en privatperson har fået så fri adgang til Vestre Fængsel – og endda fået sin mobiltelefon med derind for at dokumentere fængslet. Mere end 400 billeder tog Købke inde fra fængslet.

Alt dette, for at kunne fortælle HELE Vestre Fængsels historie gennem sin tegneblyant.

Afspil video

Omtale af værket i Vestre Fængsel

TV2 Go’morgen Danmark

Afspil video

TV2 Kosmopol 

Sjællandske Nyheder

Håndtegnet historiske originalværk

LIFE BUILDER

Lind & Risør A/S

100 x 80 cm –  ORIGINALVÆRK SOLGT

Dyk ned i de mange, mange detaljer i familievirksomhedens Lind & Risørs 40 års historie.

De har bygget mere ind 10.000 hjem til danske familier – og derved har de været bygget livsrammer for tusindvis af familier gennem årtier.

Købke har gennemført en indgående research af virksomhedens historie ved samtaler med ejerne, de ansatte, arkivbilleder og avisudklip – samt hundredevis af billeder og videoer fra virksomhedens hovedkontor, byggepladser og færdige huse rundt på hele Sjælland.

Rigtig god fornøjelse med at vende hver en mursten i dette værk.

Kom helt tæt på de minutiøse detaljer i dette værk.

Afspil video
Afspil video

Udtalelse om Købkes værker

“Kasper, mange tak for en fuldstændig overvældende visuel oplevelse. Det endelige værk går langt ud over vores vildeste forhåbninger. Du har et spektakulært talent og en gave som fortjener den største anerkendelse. Jeg vil glæde mig over billedet resten af mine dage og passe på det som et af mine allerkæreste eje.”
Mikkel – Privat ejer af værk

Prisbelønnede håndtegnet originalværker

67 H.C. Andersen tegninger

Forskellige størrelser – ORIGINALVÆRKER SOLGT

Kasper Købke har brugt mere end 5.000 intense tegnetimer på at følge i de verdenskendte eventyrs fodspor.
Det er blevet til 67 tegninger til 14 af H.C. Andersens eventyr, der er udgivet i en bog på i alt 8 sprog – hvori hele Andersens liv er tegnet ind i tegningerne.

Købke har modtaget H.C. Andersen Prisen 2017 og Klods Hans Prisen 2016 for bogen, der er udgivet på i alt 8 sprog.

Siden da har Købke afholdt utallige foredrag om sin intense tegneproces, eventyrtegningerne og H.C. Andersens liv.

Omtale af værket om H.C. Andersen

TV2 Lorry

Afspil video

Politiken

TV2 Fyn

Afspil video

Håndtegnet originalværk

Attention

60 x 40 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

… Når man har sin opmærksomhed ét sted, så har man også ‘ikke-opmærksomhed’ et andet sted.”

‘Attention’ handler om at være opmærksom, både på sig selv og på sine medmennesker – og det handler også om at skabe opmærksomhed, for sig selv og for andre – men kan man begge ting på én gang? – og hvad sker der, hvis ens opmærksomhed er rettet i én retning, men at den egentlig burde have været rettet i en anden retning?

Se hvor du først og fremmest retter din ‘Attention’ hen i dette, mit nyeste værk. God fornøjelse.

Håndtegnet originalværk

Danmarkshistorie gennem 12.000 år

6 værker á 50 x 92,5 cm –  ORIGINALVÆRKER SOLGT

6 historiske værker fortæller om Danmarks historie fra den seneste istids afslutning (ca. 11.700 år siden) og frem til i dag.

Som vores fælles historie, så rummer de 6 værker både sjove, fantastiske, livsbekræftende, hovedrystende, grumme, ondskabsfulde, uforståelige og morderiske fortællinger – og alt sammen vil du finde i Købkes historiske værker.

Borren er et gammelt fæstningsværk fra vikingetiden, der var placeret nord for Højby sø i Odsherred i Nordvestsjælland – Købkes visuelle danmarkshistorie tager sit udspring netop her.

Vores fælles historie bliver fortalt gennem 6 personer, der dækker hver deres tidsperiode;

Håndtegnet originalværk

A Portrait

160 x 120 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

“Kasper, mange tak for en fuldstændig overvældende visuel oplevelse. Det endelige værk går langt ud over vores vildeste forhåbninger. Du har et spektakulært talent og en gave som fortjener den største anerkendelse. Jeg vil glæde mig over billedet resten af mine dage og passe på det som et af mine allerkæreste eje.”

Ejer af ‘A Portrait’

Syv håndtegnet originaler

Morgentegninger

Forskellige størrelser – Enkelte fortsat til salg

Når dagen starter med tegneblyanten i hånden
Købke ofte bruger sin første vågne time på med at tegne på sin morgentegning.

Det er en enkelt time for at starte dagen på allerbedste vis med blyanten i hånden foran tegnepapiret – en podcast eller lydbog kører i baggrunden, og kaffens velduftende damp finder vej til næsen. Ganske enkelt en perfekt pause inden dagens arbejde og gøremål banker på døren.

Morgentegningernes primære formål er at starte dagen på bedste vis, ved at skabe mental ro hos Købke med en tegning, hvor blyanten har frit spil – ingen regler, ingen afgrænsning – blot afslapning.

De 7 Morgentegninger er følgende:

Håndtegnet originalværk

Nørrebrogade, cph

300 x 244 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

‘Nørrebrogade, Cph’ er et af Kasper Købkes allermest populære værker. Originalværket hænger i et showroom i Washington DC og måler 300 x 244 cm (BxH). Ejerne introducerer værket til deres besøgende som værende det tætteste de kan komme på København i USA.

‘Nørrebrogade, Cph’ er netop af den berømte københavnske gade af samme navn, set fra Dronning Louises bro – en bro der daglig bliver krydset af mange tusinde cyklister, og ikke mindst at Danmarks travleste bus 5A, som du selvfølgelig også kan finde i værket.

‘Nørrebrogade, Cph’ er med dets uendelige mange detaljer et værk du aldrig bliver færdig med at kigge på – så rigtig god fornøjelse med at kigge på det i mange mange år frem.

Håndtegnet originalværk

Pencilla

Skulptur af babyelefant – ORIGINALVÆRK SOLGT

Købke kreerede ‘Pencilla’ til Elephant Parade Copenhagen 2011, der var en stor udendørs udstilling med 102 elefanter, udsmykket af kunstnere og designere fra ind- og udland.

“Jeg ønsker at påminde beskueren om det egentlige formål. Pencillas personlighed ønsker jeg at vække til live igennem min blyantsstreg for at skabe medfølelse og derved ønsket om at hjælpe en sårbar elefant. Derfor vil jeg også meget gerne afsætte 1000 tegnetimer til dette vigtige formål”.

New York Skyline - 583 x 96 cm

Håndtegnet originalværk

New York skyline

583 x 96 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

New York Skyline - 583 x 96 cm

Udsmykning i tøjbutik

Håndtegnet originalværker

Personlige Portrætter

Forskellige størrelse – Originalværker solgt

Personlige portrættegninger i alle størrelser

Accessible 24/7 - 100 x 70 cm

Håndtegnet originalværk

Accessible 27/4

100 x 70 cm – Pris: 102.000 kr.

Accessible 24/7 - 100 x 70 cm

Værket er af Research & Development virksomheden Haldor Topsøe A/S.

Deres hovedkontor ligger i Lyngby nord for København, og det er disse bygninger og omgivelser der udgør motivet.

‘Accessible 24-7’ er et nattemotiv, hvor den rygende skorsten, den kørende bil og det tændte lys i næsten alle vinduer symboliserer, at Haldor Topsøe A/S er tilgængelige 24 timer i døgnet alle ugens syv dage.

Håndtegnet originalværk

Remember

120 x 117,4 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

Værket og dets titlen skal påminde folk om at huske en tid der var, men samtidig også spørge om hvorvidt de KAN huske den.

Alle mennesker har hver især deres individuelle erindringer om deres barndom, opvækst, skolegang og det nære miljø hvori de er opvokset.Derfor består værket af en masse små billeder af diverse lokaler, gange, trappeafsatser, udendørs arealer etc. på en gammel folkeskole. Disse er blevet mikset sammen i et stort samlet værk.

Derved kan beskueren tage sin egen personlige tur rundt på den gamle skole, og fremkalde for længst glemte minder. Ligesom ens erindring er personlig og konstant foranderlig, på samme måde vil værket være det, for hver gang man kigger på det.

Håndtegnet originalværk

Sønder Boulevard, Cph

130 x 90 cm – Pris: 147.000

Værket forestiller den velkendte københavnske gade Sønder Boulevard. Gaden ligger på Vesterbro, der er en af Københavns mest populære bydele og hvor mange danske kunstnere bor og arbejder.

Værket er det første af flere værker i serien ’Ren by’. Serien er inspireret af en kampagne af samme navn, der har til formål at sætte fokus på at holde byen ren bl.a. via forskellige affaldsskulpturer.

Håndtegnet originalværk

New York Skyline

180 x 100 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

Værket er fra 2008 og er en unik og yderst detaljeret tegning af den velkendte New York skyline. Kasper Købke tegnede værket til en privat ejer.

Den originale kunsttegning måler 180 x 100 cm og tog ca. 200 timer at færdiggøre.

Håndtegnet originalværk

Nytorv, Cph

100 x 70 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

Værket af Nytorv i København er inspireret af kampagnen ’Ren by’, som Københavns kommune lancerede i 2008.

6 til 8 skulpturer blev placeret rundt omkring i byen, hvoraf en af skulpturerne forestillede en sodavandsdåse og blev placeret på Nytorv foran byretten i det indre København, et velkendt sted for de fleste københavnere. Værket er det andet i serien af ’Ren by’-værker.

Håndtegnet originalværk

INSTITUTION

130 x 90 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

‘Institution’ er Kasper Købkes hyper-realistiske værk af en institutionen Lavuk for unge handicappede og er beliggende på Østerbro i København.
Værket blev udarbejdet i forbindelse med tema-ugen ’Mit Lavuk’. Her udførte Købke Live Drawing, så de unge og deres familier samt institutionens medarbejdere kunne følge med i færdiggørelsen af værket.

I løbet af ugen afholdt Købke desuden tegneworkshops for de unge, der dermed fik mulighed for at lave deres egne kunstværker. Som afslutning på temaugen blev der afholdt en fælles udstilling og fernisering.

Håndtegnet originalværk

Børnerettighedsplakat

30 x 40 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

60 % af overskuddet pr. solgte plakat går direkte til Landsorganisationen af Kvindekrisecentre (LOKK)

Vidste du, at …

”… hvert 6. barn i Danmark er udsat for fysisk vold i hjemmet. Det svarer til, at 3-4 elever i en klasse med 24 elever er udsat for vold”
Kilde: Vold og seksuelle overgreb mod børn og unge i Danmark, SFI (2016). – Modelfoto.

Håndtegnet originalværker

Logoer

Forskellige størrelser – ORIGINALVÆRKER SOLGT

Til virksomheder og produkter

Håndtegnet originalværk

Racerbil

30 x 20 cm – ORIGINALVÆRK SOLGT

Racerbil til privat kunde

Håndtegnet originalværker

Bogomslag

Forskellige størrelser – ORIGINALVÆRKER SOLGT

Bogomslag til alle typer af bøger

Scroll to Top

Søg blandt vores produkter nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.